Fetih Suresi yorumları




Fetih Suresi Hakkında 439 Yorum Yapılmıştır


Metin

Sizin okuduğunuz kabul olsun.

2015-04-17

Kullanıcı oyu: 4,5

beytullah köse

çok güzel, okunaklı harflerle yazılmış. Allah razı olsun

2015-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

ibrahim

neresi eksik ben eksik göremedim. baktım. gerçekten eksikse eksik olan yeri tam söyleyin de milleti şurda vesveseye sokmayın. Hazırlayanlardan Allah Razı olsun.

2015-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

saki

ARAPÇASININ DA OLMASINI İSTERDİM. OLMADIĞI İÇİN OKUYAMADIM. BİLGİNİZ OLSUN

2015-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

kenan

ben öğrenciyim sınava iki hafta kaldı onun için okumanızı rica ediyorum şimdiden okuyanlara Allah razı olsun

2015-04-14

Kullanıcı oyu: 4,5

yüksel tunç

ülkemizin birlik ve beraberliği için ve güçlü olmak için okumaya devam osmanlıda her vatandaş günde bir kez okurmuş

2015-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

halime

başka sitelerde de var ama burası daha orjinal ve hatasız bence. kuran da ki gibi aynen. Allah razı olsun. beğendim bu siteyi.

2015-04-10

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet atilla çelik

Çok Güzell

2015-04-09

Kullanıcı oyu: 4,5

figen

Benimde ailem icin iki cocugum icin duaniza ihtiyacim var simdiden eden ve etmeyen herkezden allah razi olsun

2014-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

bende bugün gireceğim sınava. ben herkese okudum sizde bana okurmusunuz ben 12 yaşında bir kız çocuğuyum

2014-06-22

Kullanıcı oyu: 4,5

pybs

inşallah bursluluk sınavımı kkazanırım

2014-06-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldırım

Allah ın Rahmeti ve Bereketi Üzerinde olsun Hülya.

2014-06-17

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

Yarın universite sinavina girecegim. Insallah basarili olurum. Okuyabildigim kadar okuyacagim. Yorum atan herkes icin de vesile olsun. Umarım hepimiz icin hayirlisi olur.

2014-06-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

ablam üniversite sınavına girecek lütfen okuyun ve
dua edin Allah rızası için

2014-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

ablam üniversite sınavına girecek lütfen okuyun ve
dua edin Allah rızası için

2014-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hazal

Bilmiyorum bu yorumumu zamanında örebilecek misiniz ama 2 gün sonra LYS sınavım var Allah rızası için okudukan sonra duanıza benimde adımı eklerseniz sevinirim Allah şimdiden razı olsun umarım dilekleriniz kabul olur

2014-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

bahar güneş

Arkadaslar ben yarin lys sinavina girecem bana ve tum girecek olan arkadaşlarimiza dua edelim allah yardimcimiz olsun arkadaslar bana dua edin kurban klayim ban dua edin

2014-06-13

Kullanıcı oyu: 4,5

nil

Benim içinde dua edin, allah için.

2014-06-10

Kullanıcı oyu: 4,5

b

Astsubay sınavına giricem dualarinizi eksik etmeyin

2014-06-09

Kullanıcı oyu: 4,5

ender

müslümanlara reva görülen zülümlerin son bulması niyetiyle okurmusunuz Allah razı olsun

2014-06-09

Kullanıcı oyu: 4,5

fatoş

hülyacım senin için 3 defa okuyacağım bu sureyi
şimdiden başarılar...

2014-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

yuzarsif

arkadaşlar allah rızası için bana dua edermisiniz günahlarımın affı için.. allah dua bekleyen tüm kardeşlerimizinde duasını kabul buyursun

2014-06-03

Kullanıcı oyu: 4,5

su

HÜLYAYA..ben hukuk fak. bitirdim bence baska alanlara heves et cünkü edinecegin meslek günah işlemeksizin asla ve asla para kazanamayacağın bir meslek.sonradan pişman olmak yerine bugün iyice tahlilini yap derim.BUNUN İÇİN FETİH SURESİ OKUMAK NE DERECE CAİZ O DA MECHUL

2014-05-31

Kullanıcı oyu: 4,5

osman

s.a fetih süresini muhakak okuyun kardeşlerim.allah yar ve yardımcınız olsun.

2014-05-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Ömer

Bu hafta bir sınavım var ve bu sınavdan iyi not almam gerekiyor lütfen dua edin.

2014-05-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ayla ataş

Tüm müminlerden rica ediyorum ablam beyin kanaması geçirdi uyanamıyorum perişanız dualarınızı esirgemeyin Allah rızası için.

2014-05-24

Kullanıcı oyu: 4,5

hülya

ben yetim ve öksüz bir kız çocuğuyum.19 temmuzda hukuk fakültesine girebilmem için bir sınava girecem Allah Muhammet aşkına Allah rızası için bana da dua edin çok ihtiyacım lütfen dua edin.şimdeden eden ve etmeyen herkesten Allah razı olsun.lütfen dua edin.

2014-05-21

Kullanıcı oyu: 4,5

MUHAMMET

ALLAHSABREDENLERLEOLSUN

2014-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

GÜLER

ALLAH RAZI OLSUN

2014-05-16

Kullanıcı oyu: 4,5

ONUR ERSOY

Abilerim ablalarım bir işimiz var. İçinizde çok sevdiği bir kulun hatrına belki kabul eder. Bu işimiz içinde dua edermisiniz. Allah razı olsun

2014-05-15

Kullanıcı oyu: 4,5

canan ersoy

kurban olurum matematk sınavım vr ltf ltf allah için dua edin yalvarırım

2014-05-11

Kullanıcı oyu: 4,5

beğenme2

gerçeken muhteşemdi.alah hepnizden razı olsun inşallah.

2014-05-11

Kullanıcı oyu: 4,5

seda

Allah rızası için benim dileğim içinde dua edermisiniz bende duamı ediyorum ama sizlerden de istiyorum.Allah herkesten razı olsun.

2014-05-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Tgs Operation

S.a hastanede yatan çalışma arkadaşımız için Allah rızası için dua edin.

2014-04-28

Kullanıcı oyu: 4,5

elif

Allah rızası için din kardeşlerim ne olur bana da çok dua edin yarın ve ertesi gün teog sınavım var dua edenlerden de etmeyenlerdn de Allah razı olsun şimdiden.

2014-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

çetin özsoy

hepinize hediyem olsun

2014-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizem

2 gün sonra sınavım var arkadaşlar lütfen benim içinde okuyun okumayanada okuyana şşimdiden teşekkürler.

2014-04-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

fetih suresini 33 defa okudum çok faydasını gördüm

2014-04-25

Kullanıcı oyu: 4,5

şebnem

arkadaşlar Selamun Aleyküm bugün sınavım var lütfen benim içinde dua edin ALLAH YANINIZDA OLSUN (AMİN)

2014-04-25

Kullanıcı oyu: 4,5

furkan

seamun aleyküm

2014-04-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Mehmet

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar yorumları okudum da, herkes kendisi için, arkadaşı-akrabası için dua istemiş. Bu kadar hazıra konmayın. Dinimizde zorluk yoktur çok şükür. Arapça bilmiyorsanız latin harflerini okuyun buda sevaptır. Herkesin duası kabul olsun inşallah ama biraz kendiniz de gayret edin. üzüldüm bu tabloya. Selamun aleyküm.

2014-04-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Güniz Kargı

Allah şifa versin dua ile

2014-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Nergiz

tetih süresi uzun ama allah rızası olsun

2014-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

orhan

allah rızası için banada dua edermisinizz...

2014-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

SEFA YILDIRIM

öncelikle herkese selamün aleyküm ben 9 sınıf ögrençisiyim tek hedefim sbs den yüksek bir puan almaktı ama olmadı şimdi ise derslerime çalışıp iyi bir liseye gitmek sizden istediğim bu yazıyı okuyan herkesten allah rızası için bu duayı bana okuyun bana dua edin hepinizden allah razı olsun

2014-04-08

Kullanıcı oyu: 4,5

İsmail akkaş

Arkadaşlar 6nisanda bir sınavım var allah rızası için bana da okuyun. Allah hepinizden razı olsun.

2014-03-30

Kullanıcı oyu: 4,5

boş ver

her cuma okuya bilirmisiniz

2014-03-28

Kullanıcı oyu: 4,5

DAĞLI

Allah C.C Müslümanlara her şeyin en iyisini vermiş bahşetmiş ama biz müslümanlar neden dinimizi layıkıyla yaşamıyoruz.İslam ülkelerinin hali ne?

2014-03-28

Kullanıcı oyu: 4,5

bebek

Bebeğimin şifası için okuyan olursa çok sevinirim.Allah razı olsun.

2014-03-26

Kullanıcı oyu: 4,5

deniz

rize büyük köyde teyzemin kocası için okuyoruz. Allah rızası için

2014-03-24

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Fetih Suresi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Haziran - 2017