Fetih Suresi yorumları




Fetih Suresi Hakkında 441 Yorum Yapılmıştır


amber

3 yildir uzaktan imkansiz oldugunu bilerek kimseyle paylasamadan seviyorum.hep dualara sigindim.sevdigim insan gecirdigi kanserden dolayi korkulari olan kirici acimasiz bencil baglanmak istemeyen biri.beni cok kirmis olmasina ragmen ben asla onun hic kirmadim..bu dua sayesinde huzur buldum.beni eskisi kadar incitmiyor da.simdi tek duam benim onu karsiliksiz sevdigimi anlamasi yonunde.ne zaman 7 kez icten okusam o sakinlesiyor her duam kabul oluyor.insallah benim ve tum kalbi temiz insanlarin dualari kabul olur

2013-12-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Elanur Demirsoy

arkaşlar ben yarın sınava giriceğim bana dua ederseniz çok sevinirim heycandan dalayı birşeyler yapamıyorum aklımdaki bütün bilgiler gidiyor lütfen banada okuyun şimdiden t.ederim ALLAHIM herkezin duası kabul etsin AMİN

2013-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

Bir yakınım trafik kazasi gecirdi yogun bakimda onun icinde okur musunuz ismi Sami Allah razi olsun hepinizden

2013-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

gülcan

Rabbim yar we yardicınız olsun

2013-12-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Buşra

Anlamıyla berabermi okuyacaz yoksa sadece arapcasınımı? Cevap yazarsanız çok sevinirim:-) şimdiden teşekürler :-)

2013-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Buşra

Bilmiyordum iyiki yazdın Eyer öyleyse ben her zaman okurum çünkü çok dileğim var

2013-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Buşra

Allah razı olsun
işallah sınafa etki eder

2013-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer yusuf şanverdi

daha yeni yazdım bu duayı okuycam sizce işe yararmı

2013-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

Yarın sınavım var lütfen benim içinde okurmusunuz Allah sizden razı olsun

2013-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

beyza

Gercekten tesekkur ederim cok yardimci oldu

2013-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Hülya

Allah yardımcısı olsun. Dua ediyorum şimdi. Allahım çok büyük sizlere bağışlasın en kısa zamanda sağlıkla aranıza katılsın inşallah...

2013-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

gizem

fetih suresi uzun gördüğümüz gibi ama demekki bir yararı varki uzun ama okuması uzun ama değer okunmaya

2013-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Gökhan

Kardeşim beyin kanaması geçirdi. Komada ve uyanamıyor.. İsmi Hakan şahin Allah rızası için okuyup dua edermisiniz..

2013-11-26

Kullanıcı oyu: 4,5

derya

arkadaşlar eşimden ayrılacağım benim içinde okurmusunuz ondan boşanmak istşyorum çünkü annesi ile bana eziyet ediyor rabbim beni kurtuluşa erdirsin amin

2013-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

yasemin

Ben bu duayi hergun okumaya basladim.namazlarima ve gece namazlarima kalkmaya basladim umreye gitmek istiyordum gittim.sayisiz hacetim oldu.hergun sabah namazindan sonra yasin.vakia fetih ve biraz kuran okurum.rabbim kimin her ne muskulu varsa yoluna koysun insallah amin

2013-11-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Merve

Ben daha önce yorum atmıştım. Bu duayı okuduktan 15 gün sonra sevgilim bana geri döndü kapıma kadar geldi. Hastalıklarım vardı çok şükür atlattım. Ruhi sıkıntılara, her türlü derde bire bir. Şimdi de üniversite için okuyorum inşallah hayırlısıyla kabul olur

2013-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

funda

öncelikle yayınlayanlardan ve sonra yorum yapan bizi bilgilendiren herkesten Allah razı olsun bende okumaya başlıycam bebeklerim düşüyor bu seferde sağlıkla bir bebeğim olsun sağlıkla kucağıma alabileyim diye okuycam inşallah. Rabbim herkesin gönlüne kalbine göre versin inşallah...

2013-11-13

Kullanıcı oyu: 4,5

nazan

ya vasi,ya fettah,ya bedi isimlerini bol bol çek,birde ya selam...en güzel isimler allahındır ve ona o isimlerle dua edin diye belirtilmiştir..

2013-11-07

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

1.3.5 7 diye bir şey yoktur hergün okuyun 1 defa okuyun inşallah allah hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip eder

2013-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Melike

Allah razı olsun hepinizden çok iyi bir site benim için okuyun sınavlarım var.

2013-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5

hilal

Selamunaleykum
Fetih suresini cumartesi1- pazar 3 - ptesi 5 - sali.crs.prs 7-
Cuma sabahi da 11 defa okuyun .. 3 hafta devam edin ctesi
Gunu baslamak sartiyla.. Allah in izni ile her muradiniz olur

2013-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

ÖMER

BU DUAYI İNANARAK OKUYUN İNANIN KARDEŞLERİM BÜTÜN SIKINTILARINIZ GİDECEKTİR.BEN OKUDUM VE BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİM.ALLAHA ŞÜKÜR OKUMAYA BAŞLADIĞIM GÜN İÇİMDE BİRŞEYLER HİSSETTİM.DÜNYA DUA ÜZERİNEDİR.ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARA YARDIM ETSİN.

2013-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

yusuf

Allah rızası için benim içinde dua edrmisiniz işlerim şu sıralar çok kötü 41 kere fetih duasını okumam lazım 2160 kere yagani ya muğni okumam lazım 16641 kere ya latif okumam lazım benim için dua aden herkese allah razı olsun şimdiden

2013-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

ELİF

İNŞALLAH RABBİMİN BENİM YÜREĞİMDEKİ YANGINIDA SÖNDÜRMESİNİ İSTİYORUMM

2013-10-18

Kullanıcı oyu: 4,5

buse

Ben yaklaşık 2 hafta önce buldum ve okumaya başladım bu duayı. 21 kere falan okumadım. İçimden geldiği zamanlar okuyorum. Olmasını istediğim şeyler vardı bir kısmı oldu bir kısmına da çok yaklaştım. Hayatımda farklılıklar oldu. Güzelleşti hayatım. Eminim ki bu dua sayesinde oldu bunlar. Arkadaşlar varsa içinden çıkamadığınız bir durum, olmasını istediğiniz bir şey çekinmeden okuyun. Her gün okumanız ya da 7 kere 21 kere okumanız zorunlu değil. İçinizden geldiği kadar, içinizden geldiği zaman abdest alın ve okuyun bu duayı. Bir şey kaybetmezsiniz inanın ki, inanarak okuyun. Umarım herkesin duaları kabul olur.

2013-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma

arkadaşlar benimde altından kalkamayacağım bazı sıkıntılarım var ne olur benim için dua edin bende tüm yorum atan arkadaşların isimlerini teker teker okuyup onlar için dua ettim

2013-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma

Allah şifanı versin kardeşim inşalah en yakın zamanda sağlığına kavuşursn işten dua ediyorm senin için benimde bazı sıkıntılarım var nolur sende bana dua et

2013-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5

amber

okumaya devam edin gercekten çok faydalı gözumdeki perde iodi.bu sure,birini yola getirmeye yaramadı ben okuduktan sonra yüregmdki yangın söndü..

2013-09-29

Kullanıcı oyu: 4,5

hulya tekin

fetih suresinin hatmi nekadar acil yazrmisiniz

2013-09-24

Kullanıcı oyu: 4,5

OC

Allah Sifa versin kardesim, ben okudugumu sana da hediye ettim. amin.

2013-09-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Furkan

Arkadaslar Ben 22 yasindayim , son 3 yildir
Yurtdisinda okuyorum ve cok manevi zorluklar cekiyorum hem derslerimin zor olmasi hemde kimsemin olmayisi bana cok agir geliyor , o yuzden bu duayi Bol Bol okumaya karar verdim . Lutfen sizde dualariniza beni katin , muminin mumine duasi gecer

2013-09-21

Kullanıcı oyu: 4,5

hacer

İnna fetahna leke fetham mübına ayetini yatarken cok okumuştum huzur verici rüyalar gördüm şimdi ise arapcada okumasını bilmesemde latin harfinden okumaya calışıyorum inşallah faziletini görürüm

2013-09-18

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe eser ataç

inşallah iyi olursun rabbim yanında olsun o ol derse olur hayat mucize iyileşeceksin gönülden inan buna

2013-09-15

Kullanıcı oyu: 4,5

gulden

Her yonden cok kotu gunler geçiriyorum.lutfen dualarinizda ismim gecsin kardeslerim.ALlah sizinde ne muradiniz varsa versin.Amin.

2013-09-14

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

Moralim cok bozuktu. Oncelikle icimdeki sıkıntıdan, kederden kurtulmak icin okudum. Sevgilimin hayirlisi ise bana geri donmesini, hayirlisi degil ise onu bir an once unutabilmek icin niyet ettim. Insallah dualarim kabul olur. Sıkıntm biraz da olsun azaldı cok sukur kendimi daha iyi hissediyorum.

2013-09-14

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma

5yıl önce bir ev almıştık mütahit parayı aldı evi hala teslim etmedi yarın mahkememiz var inşallah kazanırız, evimizi verir inşallah bana okursanız çok sevinirim.Tüm okuyanlardan Allah razı olsun.

2013-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Umut

Kardeşim Allah şifa versin, Allah sevdiklerine seni bağışlansın inşallah, sana ayrıca içimden geldiği kadar dua ettim bu mesajımı görürsen sen de bana bir dua et

2013-09-10

Kullanıcı oyu: 4,5

amber

buyuk askim olan zalim,vicdansiz,cikarci birinin aklinin başina gelmesi niyetiyle okudum.yuce yaradan kalbini yumuşatsin,iyi biri olsun.dualarim kabul olur,insallah siteyle paylaşırim.

2013-09-09

Kullanıcı oyu: 4,5

berna

cuma gunu bir kere okudum eski sevgilimin bana geri donmesi icin,aslinda ondan ziyade cuma diye okudumicimden geldi ama icimden gecen sey eski sevgilimdi.beni hic aramiyordu,arada ben mesaj atiyodum.okudum ve ogle uykusuna yattim.uyandigimda benim icin anlamli diyebilcegim bi mesaj atmisti yemin ederim ki sok oldum

2013-09-07

Kullanıcı oyu: 4,5

gulden

Allah sifa versin kardesim.

2013-09-06

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

ben,iki defa 7 kez okudum..ikisinde de dileğim aynı gün oldu..

2013-09-05

Kullanıcı oyu: 4,5

bülent

arkadaşlar ben lösemi hastasıyım rabbim bütün hastalara ve zorda olanların yardımcısı olsun. hayır dualarınızı eksik emeyin arkadaşlar tşk ederim

2013-09-04

Kullanıcı oyu: 4,5

EMİN

ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL OKUMUŞ

2013-08-29

Kullanıcı oyu: 4,5

sülo

inşallah başarılı gecer kardeşim dualarımız sizinle ALLAHım yardımcınız olsun.

2013-08-28

Kullanıcı oyu: 4,5

DaMLa

Bu dua yı 7 günde 41 defa okuyanın RABBIM dileğini kabul ediyormuş.Ama tabi niyet etmesi ayrıntıları falan da var.Okuyan herkesin içinden geçen dileğini RABBIM kabul eder inşallah.

2013-08-24

Kullanıcı oyu: 4,5

gulden

Bu sekilde yayinladiginiz icin Allah razi olsun sizden.RAbbim bu dunya icinde ahiret icinde dualarimizi kabul eylesin.

2013-08-21

Kullanıcı oyu: 4,5

NRDN

MISIRDAKİ KATLİAM İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN FETİH SURESİNİ BOLCA OKUYUP OKUTALIM

2013-08-20

Kullanıcı oyu: 4,5

nilgün

inşallah yarın kızımın sınavı güzel geçer ve kazanır

2013-08-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Barış

Yüce Allah ümmete birlik, beraberlik ve zaferler nasip eylesin.

2013-08-16

Kullanıcı oyu: 4,5

talha

Dedem yarin amaliyat olucak bi allah rizasi icin okuyun isterseniz arkadaslarinizada soyleyin

2013-08-15

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Fetih Suresi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2017